ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΛΟΥ & ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΟΡΑΚΟΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΠΟ Κ.Σ.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 26/02/2020

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020 σεμινάριο «Ασφαλούς Χρήσης Όπλου» στο χώρο της κοίτης του Γαλλικού ποταμού και στη συνέχεια ομαδικό κυνήγι κορακοειδών. Με μεγάλη επιτυχία, για πολλοστή φορά, έλαβε χώρα η καταπολέμηση των κορακοειδών από δεκάδες κυνηγούς, μέλη του συλλόγου μας, αλλά και κυνηγούς από άλλα μέρη της Ελλάδας. Στο τέλος αυτής της εξόρμησης η κάρπωση ήταν μεγάλη και έτσι οι πέρδικες και οι λαγοί της περιοχής θα έχουν πολύ λιγότερους εχθρούς να αντιμετωπίσουν.

Λίγο πριν την έναρξη του κυνηγιού, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γκροζούδης Φίλης, καλωσόρισε τους όλους τους συμμετέχοντες. Ακολούθησε το απαραίτητο μάθημα για την ασφαλή χρήση του όπλου αλλά και για την χρησιμότητα των φωσφοριζόντων ρούχων στην ασφάλεια του κυνηγιού.

Υπενθυμίζεται ότι με δικά του έξοδα, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων, σε λίγες μέρες θα αρχίσει να λειτουργεί στην περιοχή 10 νόμιμες παγίδες κορακοειδών.

Τα φυσίγγια που χρησιμοποιήθηκαν για το κυνήγι ήταν προσφορά των κυνηγετικών καταστημάτων της πόλης μας: “Hobbi, Θόδωρος Καρασσαβίδης” και “Eurofuture Prince, Ζαραλής Μένιος” ενώ τα γάντια μιας χρήσης ήταν προσφορά του φίλου κυνηγού Κώστα Ζαμπούνη. Τους ευχαριστούμε όλους.

Παρόλα αυτά ο Κ.Σ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης μένει ανήσυχος και δεν σταματάει τις δράσεις και τα έργα. Μείνετε συντονισμένοι, γιατί ο Μάρτιος θα είναι γεμάτος με δράση!!!

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.,

Χρήστος Κυρκενίδης, Δασολόγος MSc

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *