ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΤΙΣΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – 06/08/2021

Ο Κ.Σ. Αμπελοκήπων προχώρησε την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 στην τοποθέτηση 30 ποτιστρών σε βιότοπους της περιοχής ευθύνης του. Έτσι τα ζώα και τα πουλιά της περιοχής θα έχουν στη διάθεσή τους νεράκι. Κοντά σε κάθε ποτίστρα τοποθετήσαμε και μπιτόνι με 20 λίτρα νερό. Όπου οι φίλοι κυνηγοί βλέπουν σε ένα χωράφι να ανεμίζει ένα ελληνικό σημαιάκι πάνω σε ένα καλάμι, να γνωρίζουν ότι εκεί υπάρχει μια ποτίστρα και ένα μπιτόνι με νερό. Ας ελέγξει πρώτον ότι είναι εκεί και δεν εκλάπη η ποτίστρα και δεύτερον αν χρειάζεται γέμισμα. Σε περίπτωση κλοπής ενημερώστε άμεσα τον σύλλογο Αμπελοκήπων για να φροντίσουμε άμεσα την αντικατάσταση της, άλλωστε ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΑΡΔΑΣΗΣ έχει μεριμνήσει και γι’ αυτό.


Υ.Γ. 1. Φαίνεται πως ετούτος ο καύσωνας θα αφήσει άσβηστες πληγές στη χώρα μας. Ας είμαστε όλοι σε ετοιμότητα είτε για πυροφύλαξη είτε για εθελοντική δράση που θα κριθεί απαραίτητη.


Υ.Γ. 2. Ο φίλος και μέλος του συλλόγου κ. Καρδάσης έκανε χορηγία όλες τις ποτίστρες που χρησιμοποιήσαμε με εντολή να αγοραστούν και άλλες τόσες αν χρειαστεί. Ευχαριστούμε πολύ, όχι μόνο για την χορηγία αυτό έτσι κι αλλιώς εννοείται αλλά για τη θέρμη με την οποία στήριξε αυτή τη δραστηριότητα.

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.,
Χρήστος Κυρκενίδης, Δασολόγος MSc

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *