ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


.: επιστροφή :.

Θεσσαλονίκη 31-12-2009

Εξαφάνιση ηλικιωμένου στον Προυσό Ευρυτανίας

 Αγαπητοί φίλοι κυνηγοί,
στις 29/11/08 στο χωριό Εσωχώρια Προυσού Ευρυτανίας εξαφανίστηκε ο παππούς μου Κώστας Στίγκας, ο οποίος ήταν κτηνοτρόφος. Οι πολυήμερες έρευνες που διεξήγαγαν οι τοπικές αρχές σε συνεργασία με εμάς τους συγγενείς του και αρκετό κόσμο από το χωριό μας και από τα γύρω χωριά δυστυχώς δεν απέφεραν κανένα αποτέλεσμα. Τα μόνα στοιχεία που ανευρέθησαν είναι το σακάκι του και το καπέλο του και αυτά σε διαφορετικά σημεία (!), αλλά ο ίδιος δεν εντοπίστηκε πουθενά! Έτσι, ο παππούς μου αγνοείται από τις 29/11/2008 μέχρι και σήμερα.

Δεδομένου ότι το Σάββατο 29/11/2008 στο βουνό πάνω από το χωριό μας υπήρχαν πολλοί κυνηγοί που κυνηγούσαν κυρίως αγριογούρουνα, κάνουμε έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με την εξαφάνισή του να μας ενημερώσει, μήπως και τον βρούμε, για να ακολουθήσουν τα πρέποντα, για να αναπαυθεί η ψυχή του και να έχουμε όλοι εμείς έναν τόπο να του ανάβουμε ένα κερί και ένα καντήλι. Ο παππούς μου ήταν άνθρωπος που έπιανε γνωριμίες και ίσως κάποιοι απ’τους κυνηγούς να τον γνώριζαν και να ήπιαν μαζί του τσίπουρο στο φιλόξενο σπίτι του.

Αναγνωρίζοντας εκ προοιμίου το φιλότιμο των Ελλήνων κυνηγών, οι οποίοι ήταν πολλές φορές η μοναδική συντροφιά του παππού μου εκεί επάνω στα δύσκολα βουνά της Ευρυτανίας, τα οποία υπερ-αγαπούσε και στα οποία πέρασε ολόκληρή του τη ζωή, σας παρακαλούμε θερμά για την ενημέρωση των μελών και των φίλων σας για το παραπάνω συμβάν, στην πολύτιμη βοήθεια των οποίων έχουμε εναποθέσει πλέον όλες μας τις ελπίδες.

Σας αποστέλλω συνημμένα ένα άρθρο για την αδιευκρίνιστη εξαφάνιση του παππού μου από την τοπική εφημερίδα «Ευρυτανικά νέα» καθώς επίσης μια φωτογραφία του.Με εκτίμηση
Δημήτριος Α. Τεμπέλης (εγγονός)


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 5717385, 6977216794 (Σταυρούλα Στίγκα)

 

.: επιστροφή :.