ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


.: επιστροφή :.

Θεσσαλονίκη 28-08-2006

"Έκδοση ετήσιου περιοδικού του Κ.Σ.Αμπελοκήπων"

Με την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου κυκλοφόρησε το δέκατο τρίτο τεύχος του ετήσιου περιοδικού του Συλλόγου "ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ". Το περιοδικό διανέμεται δωρεάν στα μέλη του συλλόγου, ενώ έχει ήδη αποσταλεί σε κυνηγετικούς συλλόγους, σε υπηρεσίες σχετικές με το αντικείμενο της θήρας, αλλά και σε πολιτικούς και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η προσπάθειά μας να βελτιώνεται και να εμπλουτίζεται συνεχώς η ύλη του περιοδικού ώστε να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο, πιστεύουμε ότι απέδωσε καρπούς, καθώς το φετινό τεύχος έχει πλούσια και ποικίλη θεματολογία, με επιστημονικά άρθρα που έχουν επιμεληθεί επιστήμονες συνεργάτες και φίλοι του συλλόγου - τα περισσότερα δε έχουν γραφτεί ειδικά για το περιοδικό μας - τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά που διέθεσαν την επιστημονική τους γνώση και το χρόνο τους για να προσφέρουν ενημέρωση στους αναγνώστες του περιοδικού μας.

Τα θέματα που περιλαμβάνονται έχουν επιλεγεί με γνώμονα το ενδιαφέρον των κυνηγών, χωρίς όμως να περιορίζονται σε ζητήματα αυστηρά κυνηγετικά. Έτσι, εκτός από το κυνήγι, τα θηράματα, τα κυνηγόσκυλα, τις κυνηγετικές οργανώσεις, υπάρχουν και άρθρα π.χ. για τους κινδύνους από την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων, για τα δηλητηριώδη φίδια που συναντάμε στην Ελλάδα κ.λπ. Φυσικά υπάρχει και η συνοπτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων που πραγματοποίησε ο Σύλλογος τη χρονιά που πέρασε.

Όπως κάθε χρόνο, μαζί με το περιοδικό, διανέμονται σε όλα τα μέλη του Συλλόγου και ο κυνηγετικός χάρτης της περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης, έντυπο με εικονογραφημένο τον πίνακα των θηρευσίμων ειδών της φετινής ρυθμιστικής απόφασης, το πρόγραμμα "Άρτεμις" και το κυνηγετικό εγχειρίδιο που εξέδωσε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας - Θράκης.

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.,
Θωμαή Αμοιρίδου

.: επιστροφή :.