ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


.: επιστροφή :.

Θεσσαλονίκη 28-1-2016

Σεμινάριο Ευζωίας, Σχέσης του Σκύλου με τον Κυνηγό & Θετικής Εκπαίδευσης από τον Κ.Σ.Αμπελοκήπων

Ένα ακόμη Εκπαιδευτικό Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Δευτέρας 28 Μαρτίου 2016, από τον Κ.Σ. Αμπελοκήπων. Το θέμα του Σεμιναρίου κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών συναδέλφων με αποτέλεσμα να γεμίσει και πάλι το Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης, η αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου γνωστή και ως Μανιτάρι.


Εκεί πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα "Επιλογή και Βασικές Αρχές Εκπαίδευσης Νεαρών Κυνηγόσκυλων" από τον εκπαιδευτή σκύλων, μέλος του Συλλόγου, κ. Απόστολο Μάστορα. Για πολλοστή φορά η ανταπόκριση των συναδέλφων ήταν καταπληκτική, αφού από νωρίς το «Μανιτάρι» ήταν γεμάτο, αποδεικνύοντας ότι η συνεχής προσπάθεια του Δ.Σ. του Συλλόγου για κυνηγετικά επιμορφωτικά σεμινάρια επιβραβεύεται.


Η διοίκηση του Συλλόγου θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στους παρευρισκομένους συναδέλφους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αλλά προπάντων τον συνάδελφο - εκπαιδευτή σκύλων κ. Απόστολο Μάστορα για την επιτυχή και διεξοδική του παρουσίαση.

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.,
Χρήστος Κυρκενίδης, Δασολόγος MSc