ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


.: επιστροφή :.

Θεσσαλονίκη 28-3-2016

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Κ.Σ. Αμπελοκήπων

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης προέβη σήμερα, Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο Κέντρο Ενημέρωσης & Επιμόρφωσης του Συλλόγου (γνωστό και ως Μανιτάρι). Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιαπουτζής Απόστολος, εκπροσωπώντας το Δ.Σ., έδωσε τις ευχές του σε όλους για υγεία, ευτυχία και μια αποδοτική και, προπάντων, ασφαλή κυνηγετική χρονιά. Στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόφαση του Δ.Σ. για δημιουργία νέων γραφείων του Συλλόγου στον προαύλιο χώρο του Μανιταριού, όπως επίσης και την εντός του τρέχοντος έτους έναρξη μιας ριζικής ανακαίνισης της αίθουσας εκδηλώσεων,

Την εκδήλωση τίμησε και πάλι με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Κυρίζογλου Λάζαρος, απηύθυνε χαιρετισμό στους παρόντες κυνηγούς και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αμπελοκήπων θα στέκεται αρωγός σε κάθε νέα προσπάθεια του Συλλόγου. Επίσης, τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΣΤ' ΚΟΜΑΘ κ. Καλογεράκος Νικόλαος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της ΣΤ' ΚΟΜΑΘ κ. Πολυχρόνης Ιωάννης. Ο νικητής που βρήκε το φλουρί κ. Κατσαρώνας Σταύρος κέρδισε μια δωρεάν περιφερειακή άδεια για την κυνηγετική περίοδο 2016-2017 καθώς και δύο (2) κουτιά φυσίγγια προσφορά του κυνηγετικού καταστήματος Ζαραλή Κλεομένη.

Την κοπή της βασιλόπιτας, που ακόμη μια χρονιά ήταν προσφορά των καταστημάτων Παστραφίδη, ευλόγησε ο πατήρ Κωνσταντίνος, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη συνεστίαση, η οποία συνοδεύτηκε από συζητήσεις σχετικά με τα προβλήματα και τις προοπτικές που εμφανίζονται σχετικά με το παρόν και το μέλλον της κυνηγετικής δραστηριότητας και ειδικότερα με τον εθνικό διάλογο για το κυνήγι που λαμβάνει χώρα αυτήν την περίοδο.
Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του για το βροντερό παρών και να ευχηθεί μια καρποφόρα και ασφαλή κυνηγετική χρονιά.
 

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.,
Χρήστος Κυρκενίδης, Δασολόγος MSc