ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


.: επιστροφή :.

Θεσσαλονίκη 13-02-2015

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Κ.Σ. Αμπελοκήπων

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης προέβη σήμερα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο Κέντρο Ενημέρωσης & Επιμόρφωσης του Συλλόγου (γνωστό και ως Μανιτάρι). Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιαπουτζής Απόστολος, εκπροσωπώντας το Δ.Σ., ευχήθηκε σε όλους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο, υγεία, ευτυχία και μια αποδοτική και, προπάντων, ασφαλή κυνηγετική χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησε και πάλι με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Κυρίζογλου Λάζαρος, απηύθυνε χαιρετισμό στους παρόντες κυνηγούς και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αμπελοκήπων θα στέκεται αρωγός σε κάθε νέα προσπάθεια του Συλλόγου. Επίσης, τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΣΤ' ΚΟΜΑΘ κ. Καλογεράκος Νικόλαος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της ΣΤ' ΚΟΜΑΘ κ. Πολυχρόνης Ιωάννης. Οι νικητής που βρήκε το φλουρί κ. Θεοδωρίδης Χρήστος κέρδισε μια δωρεάν περιφερειακή άδεια για την κυνηγετική περίοδο 2015-2016, καθώς και πέντε (5) κουτιά φυσίγγια προσφορά του κυνηγετικού καταστήματος Ζαραλή Κλεομένη.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για μια καραμπίνα Baschieri & Pellagri μεταξύ των μελών του Συλλόγου στην οποία νικητής αναδείχθηκε ο κ, Ιωαννίδης Χρήστος.

Την κοπή της βασιλόπιτας, που ακόμη μια χρονιά ήταν προσφορά των καταστημάτων Παστραφίδη, ευλόγησε ο πατήρ Κωνσταντίνος, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη συνεστίαση, η οποία συνοδεύτηκε από συζητήσεις σχετικά με τα προβλήματα και τις προοπτικές που εμφανίζονται σχετικά με το παρόν και το μέλλον της κυνηγετικής δραστηριότητας.

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του για το βροντερό παρών και να ευχηθεί μια καρποφόρα και ασφαλή κυνηγετική χρονιά.
 

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.,
Χρήστος Κυρκενίδης, Δασολόγος MSc