ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


.: επιστροφή :.

Θεσσαλονίκη 15-10-2013

Προσφορά Ζωοτροφών Κ.Σ.Αμπελοκήπων για αδέσποτα Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης που έχει αναλάβει, προχώρησε σε μία ιδιαίτερα σημαντική κίνηση για το θέμα των αδέσποτων σκύλων. Συγκεκριμένα προσέφερε μισό τόνο σκυλοτροφής για τα αδέσποτα σκυλιά του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Οι τροφές παραδόθηκαν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στον ίδιο τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, ο οποίος με τη σειρά ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Απόστολο Γιαπουτζή, τα μέλη του συλλόγου καθώς και το χορηγό κ. Μπίσκα Νικόλαο (κατάστημα pet – tails) για την ευγενική τους προσφορά.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και δείχνει ένα σταθερό πρόσωπο ευαισθησίας του κυνηγετικού κόσμου. Οι σκυλοτροφές θα δοθούν στα αδέσποτα σκυλιά, σε συνεργασία με τοπικές ζωοφιλικές οργανώσεις. Το γεγονός της συνεργασίας αυτής δείχνει επίσης το υψηλό αίσθημα ευθύνης των κυνηγετικών οργανώσεων, καθιστώντας τις σημαντικό κύτταρο των τοπικών κοινωνιών.

Η πρωτοβουλία αυτή, μεσούσης της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, είναι αξιέπαινη, αλλά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την χορηγία του Pet Tails (Ηλεκτρονικό Κατάστημα Πώλησης Ειδών Διατροφής και Αξεσουάρ Κατοικίδιων - Φυσικό Κατάστημα και Έδρα: 25ης Μαρτίου 31, τηλ. 2311 283 592), το οποίο ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά .

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.,
Χρήστος Κυρκενίδης, Δασολόγος MSc